Egy hang a tömegből

Egy hang a tömegből

Az atya, a haver és a guppenbuli

2024. szeptember 10. - Külvárosilány

A NER fő áldásosztója bebukta, hogy szabadidejében meleg gruppenbuliban vett részt.

Nem tudom, hogy ez egyszeri alkalom volt -e, vagy többször is megfordult ilyeneken, meg az igazat megvallva nem is érdekel. Ettől függetlenül nem tetszik a dolog.

Nem az zavar, hogy egy pap meleg. Mert legyen. Az sem zavar, ha szerelmes lesz és úgy dönt, inkább szögre akasztja a reverendát, mert tegye. De az, hogy valaki kettős életet él, az már nem tetszik. Álljon bele a dologba, vállalja fel, vagy mondja azt, hogy kitart, de akkor tartson is ki, ne csak úgy tessék-lássék. De egy dolgot ne csináljon: ne nézze hülyének a híveket és istent. És még valamit ne csináljon soha! Melegként ne szidja a többi meleget tele szájjal mindenféle vallásos és világi platformokon.

Nem értem én ezt az egészet. Bese páter évekig dolgozott azon, hogy felépítse a sztárpap arculatát, erre egy ilyen hülyeséggel két pillanat alatt lerombolja az egészet. Jó, a táncikálós videói meg a Karmelita és a Prosti Pesti Srácok irodáinak felszentelése azért meglódította lefelé azt a páternosztert, de ez a szexvideós balhé még tőle is sok volt. Most komolyan, mi értelme volt ennek? Ha valaki tudja, hogy amúgy egyházi szempontból elég gázos, az maradjon csendben, legyen átlagos hívő, vagy ha már mindenáron a papi hivatást akarja választani, méghozzá sztárpapként, akkor mondjon le a szexbulikról és egyéb bacchanáliákról. Az, hogy egy tizenéves nem tudja mivel jár a hírnév, hát na bumm. Könnyen jött, könnyen megy. De egy negyvenes férfi már csak felfogja mit jelent az, ha vadidegenek felismerik az utcán. Azok bizony a szexvideókban is fel fogják ismerni.  És ne, senki ne ringassa magát olyan ábrándokba, hogy a jó keresztény jobboldali értelmiség monitoraiba nem égett még bele a pornóoldalak logója a sok odakattintgatástól. Az élet már csak ilyen pajtikák, aki sokat sütkérezik a napsütésben az készüljön fel rá, hogy leéghet a búrája.

De nem is ez a legdurvább az egészben. Napok óta figyelem az online sajtót, közösségi oldalakat és mindent, de nem látom a nagy kiakadást. Olyan természetességgel legyintünk már az egészre jobbról is balról is egyaránt, hogy az már önmagában is ijesztő. Szexbotrány? Na ne már! A Szájer meg a Borkai után még újat akarsz mutatni? Most tényleg? Nem vagy te normális kiscsillag! Majd ha a Karigeriről vagy a Dobrevről kerül elő pár videó talán felszalad a szemöldököm, de ezekről? Az a csoda, hogy csak ennyi van.
Mi már semmin sem akadunk ki, ami jobbról jön. Sikkasztás, lezsírozott tenderek, megtollasodott haverok meg családtagok, döglődő gazdaság, összeomló egészségügy, hanyatló színvonalú oktatás, mutyik, elszabadult árak, lombkorona nélküli lombkorona sétány, másfél méteres kilátó, jachtozgatás, magánrepcsin röpködés, elherdált milliárdok, szemforgató hamis papok? Csak egy átlagos hét. Olyan magasra tolták az ingerküszöbünket, hogy az már puszta szemmel látszik még a holdról is. A mi politikai komfortzónánkból már nem lehet kilépni, pedig ezek gőzerővel próbálnak kitolni belőle minket. De mi már mindent IS megszoktunk. Szemrebbenés nélkül fogadunk mindent, röhögünk egy jót a Pottyondy meg a Bödöcs videóin, ingatjuk kicsit a fejünket aztán megy minden tovább ugyanúgy, mint évek óta mindig.

Már azt várom, mikor rángatják bele a Gyurcsányt valahogy. Mert az tuti, hogy erről is ő tehet. Már a múltkori szórakozóhelyen nőket ütő díszpéldány is azzal jött, hogy biztos beletettek valamit az italába, meg ez a mostani celebatya is ezzel védekezett. Én a Bölcs Vezér propagandagépezete helyében biztos, hogy nem hagynám ki ezt a ziccert. Megjelentetnék róla pár cikket az Origoban, a PS és a Mandiner oldalain, betennék pár hírt róla az M1 meg a Duna híradóiba is, hogy a baloldal sorra drogozza be a jobboldali, igaz keresztény, mélyen hívő papokat és családapákat valami olyan cuccal, amitől azok magukból teljesen kivetkőzve, alaptermészetükkel teljesen ellentétes viselkedésre ragadtatják magukat. És ki adott erre az egészre utasítást? Na ugye, hogy te is tudod már a választ.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyhangatomegbol.blog.hu/api/trackback/id/tr7318489011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása